Interieur ideeën

Wanneer we denken aan de interieur van huizen dan denken we vaak aan de decoratie mogelijkheden. Vaak wordt dan gedacht aan de woonkamer, maar het interieur van elke andere kamer in huis is natuurlijk net zo belangrijk. Hieronder een aantal leuke voorbeelden voor de decoratie van de leefruimtes in uw huis.

De woonkamer

Oké, toegegeven, de decoratie van uw huis richt zich in hoofdzaak op de aankleding van de woonkamer, ook wel de living. Het is de ruimte waar u tot rust komt na alle dagtaken en maatschappelijke verplichtingen. De uitgelezen plaats om deze rust te bevorderen met een stijlvol, rustiek schilderij of leuke canvas. En ook een wandklok is er op zijn plaats, jammer genoeg meestal om u te zeggen wanneer u die gemakkelijke zetel weer moet verlaten. Een mooie, opvallende klok, kan echt een blikvanger zijn. Het is toch fijn om een plezant aanblik op tijd en verplichtingen te hebben.

De studeerkamer

Wat geldt voor de klok in de woonkamer, geldt des te meer voor deze in de studeerkamer. Deadlines, afspraken, etenstijd. Een leuke item voor de studeerkamer is een wereldbol. Het past goed binnen de functie van de kamer.

De keuken

De decoratie mogelijkheden van uw keuken hangen sterk samen met het type keuken dat u heeft. Heeft u een moderne keuken dan is een designer wijnflessenhouder een prachtig iets om te stallen. Heeft u meer een landelijke keuken? Dan is het mooi om beelden of canvassen van boerderijdieren het landelijke leven meer tot zijn recht te laten komen. Lees ook onze andere tips voor een landelijk interieur.

De slaapkamer

Meer nog dan de woonkamer behoort een slaapkamer rust uit te stralen. Rust is echter niet hetzelfde als saai. Fleur die kamer op! Gebruik zachte crème- en pastelkleuren. Zorg dat de kamer je niet in slaap probeert te schreeuwen, maar wie houdt er niet van een zacht slaapdeuntje? Snuister dan ook zeker eens door onze schilderijen en canvassen. Wedden dat je een mooi exemplaar vindt om het interieur van je slaapkamer helemaal af te maken?

De kinderkamer

Ook kinderkamers verdienen onze aandacht. Waarom zouden de kamers van onze grootste schatten niet de schoonheid mogen krijgen en er goed uit mogen zien? Weg met de posters van Samson & Gert en K3, welkom stijlvolle, trendy decoratie. Voor een jongenskamer zijn oude bokshandschoenen een toffe toevoeging als het binnen de rest van het interieur past. Voor een meisje kunt u denken aan een kleine kroonluchter voor papa’s prinses. A girl loves diamonds.

Merken voor uw moderne wooninichting

Heeft u een moderne wooninrichting en wilt u wat meer sfeer aanbrengen? Dan zijn er tegenwoordig vele merken waaruit u kan kiezen. Wij lichten er het merk Leitmotiv uit omdat wij dit een erg sterk en mooi merk vinden.

Over Leitmotiv

leitmotivLeitmotiv heeft een assortiment originele kleinmeubelen waarmee u uw modern interieur van extra uitstraling kunt voorzien. Leitmotiv is in 1999 ondergebracht onder de vleugels van Present Time. De ontwerpers staan garant voor unieke modellen en reizen regelmatig de wereld rond voor het opdoen van nieuwe ideeën. Dit is het geheim van Leitmotiv en daardoor is dit merk trendsetter.

Erg praktisch zijn de bijzettafels van Leitmotiv. Het is erg comfortabel om het zitgedeelte van uw woonkamer een bijzettafel van Leitmotiv te plaatsen. U hebt zo bijvoorbeeld uw drankje of laptop bijdehand en bovendien is een Leitmotiv bijzettafel bijzonder stijlvol. Het merk heeft een breed assortiment assortiment met vele, hippe uiteenlopende modellen die zich gelijkertijd allemaal kenmerken door het karakteristieke ontwerp. Rond of vierkant, herkenbaar is de strakke, krachtige vorm, waardoor u een Leitmotiv-ontwerp herkent uit duizenden.

Ook op lampengebied geldt dat Leitmotiv een ruim aanbod strakke stijlvolle lampen heeft. U vind in het assortiment naast prachtige tafellampen en bureaulampen, de mooiste wandlampen. Ook voor staande lampen kunt u bij Leitmotiv terecht. Leitmotiv lampen zijn origineel en uniek. Met het assortiment lampen haalt u uw volledige woonkamerverlichting in huis en zorgt u voor een homogeen geheel.

Wilt u tenslotte uw hal of bijkeuken voorzien van een kapstok met uitstraling? Ook hierin is Leitmotiv geslaagd om een aantal hippe modellen te ontwerpen. Dit merk heeft een stijlvol assortiment kleinmeubelen, die tegelijkertijd functioneel en decoratief waarde toevoegen aan de moderne wooninrichting van nu.